Tarjoamme roskapostin suodatuksen osana palvelupakettia. Viestit suodatetaan käyttäen SpamAssassin –ohjelmistoa.

Kaikki saapuva posti tarkistetaan sähköposti palvelimellamme. Oletuksena roskapostiksi tunnistetut viestit siirretään Roskaposti (Junk)-kansioon. Roskapostisuodattimen toimintaperiaatteena on viestien pisteyttäminen: viesti saa pisteitä mm. otsikon, lähettäjän ja tekstin sisällön perusteella.

Emme poista automaattisesti mitään viestejä sähköpostipalvelimelta. Roskaposti (Junk)-kansio käyttää myös sähköpostilaatikkosi levytilaa joten Roskaposti (Junk)-kansion säännöllinen tarkistaminen ja tyhjentäminen on tärkeää. On myös mahdollista että palvelu tunnistaa virheellisesti roskapostiksi joitakin viestejä niiden täyttäessä riittäviltä osin roskapostin tunnusmerkit.

Roskaposti (Junk)-kansion sisällön voit tarkistaa esim. IMAP-protokollaa käyttävän sähköpostin hakemistosta sähköpostiohjelmassasi. Mikäli käytät pelkkää webmailia tai POP3-protokollaa, Roskaposti (Junk)-kansion löydät webmailin kautta. Kun olet tarkistanut Roskaposti (Junk)-kansion sisällön, voit poistaa helposti kaikki siinä olevat viestit painamalla Tyhjennä-linkkiä Roskaposti (Junk)-kansion linkin vieressä.

Huom: Declarative ei vastaa mahdollisesta viestin virheellisesti roskapostiksi tunnistamisesta.

Vaikuttaminen roskapostin tunnistamiseen

SpamAssassin on tehokas roskapostin suodattaja, jota voi hallita cPanelissa.

  1. Kirjaudu cPanel hallintasivulle
  2. Sähköpostin hallintatyökaluista (Email) valitse Apache SpamAssassin.
  3. Valitse sivun alaosasta Configure Apache SpamAssassin
  4. Valitse kohdasta required_score suojaustaso väliltä 1-10 (Huomautus: 5 on oletusasetus ja erittäin tehokas. Suurempi luku, sitä vähemmän roskapostia suodatetaan)

Voit myös halutessasi valita, että roskapostit poistetaan välittömästi kun ne tunnistetaan. Voit ottaa ominaisuuden käyttöön valitsemalla Auto-Delete Spam –painikkeen jolloin Spam Auto Delete is Enabled viesti ilmoittaa käyttöönotosta.